Един от най-коментираните млади изпълнители у нас - поетът Константин

...
Един от най-коментираните млади изпълнители у нас - поетът Константин
Коментари Харесай

Папи Ханс влиза във ВИП Брадър

Един от най-коментираните млади реализатори у нас - поетът Константин Трендафилов, по-известен и като Папи Ханс, ще прекрачи прага на "ВИП Брадър " този сезон, научи първо HotNews.bg.

Чаровникът, който до неотдавна беше интимната половинка на поп певицата Дара (поне съгласно последните клюки), несъмнено се чака да е един от забавните персонажи в шоуто. Твърде евентуално е той да го раздава позитивен воин. Такъв какъвто се опитваше да бъде лудият кореспондент Даниел Петкановв в предишния сезон на риалитито на Нова телевизия.

A post shared by Konstantin Trendafilov (@iampapihans) on Jul 30, 2018 at 10:36pm PDT

В светските среди обикаля мълвата, че в Къщата на известните се чака да влезе и неговата някогашна възлюбена - Дара Йотова, нашумяла от "Х-Фактор " и една от най-активните сега изпълнителки на музикалната сцена у нас. Продуцентите залагат на това, че певицата е измежду настоящите, а и когато има любовна конспирация с някой от участниците, то това неиминуемо ще роди редица сълзливи и пикантни сюжети.

A post shared by Konstantin Trendafilov (@iampapihans) on Jun 16, 2018 at 1:25pm PDT

Хонорарът, който Трендафилов си е договорил е в порядъка на 40 000 лева, разкриха осведомени източници на HotNews.

Папи Ханс или Костадин Трифонов нашумя най-много с парчето си със полов подтекст "Кекс ", което припяваха предишното лято дребни и огромни. Чаровният реализатор даже попадна в рубриката “Какво слуша светът” в списание от медийната група на The Economist. То описа за българския стихотворец и неговата пародийна ария. "Let’s talk about keks " гласеше заглавието на материала, като английското издание не пропусна да означи, че видеото към парчето изобилства от полови препратки, макар че на пръв взор демонстрира рутинни извършения по каланетика от 80-те. Текстът пък е тип “рецепта” по какъв начин да си приготвите кекс. Според The Economist обаче това кулинарно начинание разсънва неприлични асоциации у слушателите. Една от аргументите е, че на български език думата кекс прилича секс.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР