Един от най-колоритните участници от първия сезон на Hell’s Kitchen

...
Един от най-колоритните участници от първия сезон на Hell’s Kitchen
Коментари Харесай

Гичка с второ бебе и ресторант

Един от най-колоритните участници от първия сезон на Hell’s Kitchen – Гичка, е станала майка за повторно и притежател на собствен ресторант, разгласи началник Виктор Ангелов . Припомняме, че готвачката от Костинброд има една щерка, с която забременяла още до момента в който била в гимназията и по тази причина не отишла на абитуриентския си бал. Със брачна половинка си живее от близо 17 години.



Устата майсторка на българска кухня е съумяла да отвори и ресторант, макар че по време на предаването на няколко пъти се оплака, че няма пари да предприеме тази значима стъпка в живота си. След края на шоуто тя сама напусна работата си в учебния стол и разгласи, че стартира да се занимава с кетъринг.

Явно бизнесът е потръгнал, откакто към този момент е собственичка на свое заведение, а има и нов член в фамилията. Шеф Ангелов бе безапелационен, че няма да търси втора Гичка, само че даде обещание, че феновете ще видят нови занимателни облици във второто издание на най-горещото кулинарно шоу в българския ефир. Шеф Ангелов описа още, че двама участници от първия сезон – Светлана и Иван, са станали част от неговия професионален екип.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР