Един от най-качествените футболисти на ЦСКА Едвин Джеси, може да

...
Един от най-качествените футболисти на ЦСКА Едвин Джеси, може да
Коментари Харесай

Звезда на ЦСКА може да потегли към Англия през лятото

Един от най-качествените футболисти на ЦСКА Едвин Джеси, може да премине в клуб от Англия през лятото, написа " Меридиан мач ".
 Отбори от Португалия и Полша с интерес към халф на ЦСКА
Както е известно, в родината му Гана към този момент имаше информации, че той е бил наблюдаван от Уулвърхамптън и Брайтън. В момента обаче много по-реалистичен наподобява разновидността Джеси да премине в клуб от второто равнище на британския футбол - Чемпиъншип.

Напоследък техничарят изпадна от титулярния състав на " алените ". За последно Любо Пенев му гласоподава доверие от първата минута в дербито с Левски.

Срещата приключи 1:0 за " сините ", а Джеси получи пряк червен картон. Това очевидно не се е харесало на Ел Голеадор и той реши да постави ганаеца на пейката, фаворизирайки неговите съперници Жоржиньо и Рафаел Енрике.

Почти несъмнено, в случай че обстановката не се промени в плейофите, то Джеси съществено ще обмисли своето бъдеще. Това, че той към този момент не е титуляр, му се отрази отрицателно и той не бе извикан и в националния тим на Гана, от който бе неизменима част в последните сезони.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР