Един от най-жестоките убийци в последното десетилетие в Бургаско се

...
Един от най-жестоките убийци в последното десетилетие в Бургаско се
Коментари Харесай

Един от най-жестоките убийци потъна вдън земя

Един от най-жестоките убийци в последното десетилетие в Бургаско се е покрил. Кой остави да се укрие Динко Вълчев, който ликвидира приятеля си по нечовечен метод?

Той бе пуснат под гаранция от 1000 лева, а по-късно Апелативен съд – Бургас му наложи мярка „ задържане под стража “, към този миг обаче Динко към този момент беше потопен в вдън земя, осведоми " Флагман ".

Състав на Бургаския апелативен съд прегледа по реда на задочното произвеждане делото против Динко Вълчев, обвиняем за съзнателно ликвидиране на Бехчет Исмаил – Мечо и го разгласи за решение. Мъжът апелира 18-годишна ефикасна присъда, наложена от Окръжен съд – Бургас.

50-годишният Динко Вълчев е приет за отговорен за това, че на 20 март 2015 година в местността „ Перчемлията “, в землището на село Изворище, община Бургас, съзнателно умъртвил Бехчет Исмаил и за това, че по същото време и място унищожил незаконно непозната движима движимост – лек автомобил марка „ Фолксваген “, модел „ Пасат “.

Присъдата да бъде изтърпяна при първичен „ непоколебим режим “ е постановил окръжният съд. Подсъдимият е наказан да заплати на Г. И., Ш. М. и А. И. по 150 000 (сто и петдесет хиляди) лв., като обезщетение за претърпените неимуществени вреди от убийството на техния роднина.

Подсъдимият Динко Вълчев не се яви в правосъдното съвещание. От постъпила информация по делото от Второ районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи излиза наяве, че досега от извършените оперативно издирвателни мероприятия лицето не е открито.

Мъжът е разгласен за общодържавно търсене. Няма данни да е напускал рамките на страната. Подсъдимият има наложена мярка за неотклонение “задържане под стража “ от Апелативен съд – Бургас.

Въззивният състав откри, че неявяването на подсъдимия няма да попречи на изясняване на обективната истина и даде ход на делото. Прокурорът пледира за потвърждаване на първоинстанционната присъда като вярна и законосъобразна.

Представителят на частните обвинители се причисли към мнението на прокуратурата. Защитата настоя за анулация на постановения правосъден акт и за оправдаване на подсъдимия, различно връщане на делото за ново разглеждане в окръжния съд.
Бургаският апелативен съд ще се произнесе в законоустановения период.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР