Един от най-известните земеделци от врачанското село Търнава Стилиян Чомаковски

...
Един от най-известните земеделци от врачанското село Търнава Стилиян Чомаковски
Коментари Харесай

Днес рожден ден празнува Стилиян Чомаковски, един от най-значимите земеделци в Северозападна България

Един от най-известните земеделци от врачанското село Търнава Стилиян Чомаковски чества през днешния ден рождения си ден. Бизнесменът е приключил междинното си обучение в Професионалната агротехническа гимназия в Бяла Слатина с паралелка „ Механизация и електрификация на земеделското стопанство “, след което траял образованието си в УНСС с бакалавърска степен „ Финанси “ и магистратура "Банки и Банково дело “.
Днес Стилиян Чомаковски е изтъкнат земеделец, зърнопроизводител и финансист с нюх към бизнеса, с огромен опит в покупко-продажбите на Българската фондова борса и интернационалните финансови пазари.
Успешният предприемач е един от най-активните донори на община Бяла Слатина и региона. Има личен танцов състав „ Чом Стил “, с който поддържат самодейната активност в родното му село. Oсвен това, Чомаковски е главен донор на църквата в Търнава и с неговата помощ тя е реставрирана по неповторим метод.
Благотворителната активност постоянно е била от огромно значение за него. Бизнесменът е разпален състезател и интензивно поддържа развиването на тениса на корт и колоезденето в общината.
Досега той е правил обилни тържества за рождения си ден, само че предвид на изключителното състояние и ограниченията за сигурност, приоритет за него е да оказва помощ на хората и по тази причина празненства няма да има.
В момента известният бизнесмен устоя 5-има обществено слаби и им оказва помощ да оцеляват в сложната обстановка, като делата му не стопират до тук. Адаптивният предприемач извлича изгоди от рецесията с гъвкави решения, като в същото време е покровител за близките. Напук на рецесията, той ще усили освен личния състав си, само че и възнагражданията им.
Стилиян Чомаковски е израстнал в знаково семейство. Той споделя, че дължи триумфа си на възпитанието, което е получил от родителите си Любчо и Цветана Чомаковски и образеца на брат си Николай Чомаковски, който е притежател и шеф на една от най-успешните компании от строителния отрасъл в страната "Пайп Систем ".
В умозаключение земеделецът споделя, че основният принцип, който съблюдава е „ Добри хора, положителни покупко-продажби “, като добавя, че той е една от основните аргументи за неговия триумф.

Честит рожден ден, господин Чомаковски!

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР