Един от най-известните шотландски мениджъри Гордън Страхан се изказа изключително

...
Един от най-известните шотландски мениджъри Гордън Страхан се изказа изключително
Коментари Харесай

Гордън Страхан нападна остро футбола в Шотландия

Един от най-известните шотландски мениджъри Гордън Страхан се изрече извънредно сериозно за шотландската Висша лига и хвърли много съществени обвинявания върху всички професионални клубове в страната.

Страхан, който е някогашен ментор на Селтик, непосредствено атакува шотландските отбори и посочи, че в някои от тях липсва най-елементарно професионално равнище.

„ Футболът в Шотландия несъмнено не се развива добре. Аз бях отпред на националния тим, само че по какъв начин страната да има триумфи, като локалното състезание е толкоз едва. Колко от клубовете в Шотландия създадоха футболист, който да помогне на нашата страна да се класира на огромен конгрес? За мен шотландската Висша лига е на доста ниско равнище, на мачовете нормално участват малко фенове, а футболът, който се играе въобще не е прелъстителен. Мисля, че отборите, които изпаднаха тази година от Висшата лига, ще имат съществени проблеми даже в долните дивизии на Англия. Шотландският футбол се нуждае от смяна и нека рецесията с ковид промени мисленето на всички управителни фактори “, разяснява Страхан.

Автор: Делян Калинков
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР