Един от най-известните ММА бойци у нас и участник във

...
Един от най-известните ММА бойци у нас и участник във
Коментари Харесай

Арестуваха ММА боеца Деян Топалски за сводничество

Един от най-известните ММА бойци у нас и участник във ВИП Брадър е упрекнат като член на сводническа тайфа, написа „ България Днес “.

Белезниците заключили здравите му ръце на 23 ноември, само че до през днешния ден и прокуратурата и съдът мълчат по случая. По данни на прокуратурата бандата е развивала активност в бар, ситуиран на 19-ия етаж на столичен хотел, който бе затворен неотдавна. Освен да се че3кнат пред посетителите, девойките предложили и сексуслуги. След сеансите отчитали парите на барманките, а те от своя страна ги давали на Топалски. ММА боецът ходел два пъти месечно в бардака, с цел да прибира оборота, Той е и шеф на компанията наела помещението чартърен.

Прокуратурата се базира на свидетелски показания на някои от труженичките. По случая са употребявани и СРС-та, само че те още не са свалени на хартия и не попадат в делото. Четири от девойките са разпознали Топалски при следствените дейности. До момента са разпитани 18 очевидци, 7 от тях пред арбитър. Самият Топалски отхвърля да е забъркан в сходно закононарушение и счита, че в случай че делото се гледа в съда ще бъде разгласен за почтен.    
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР