Един от най-известните ММА бойци Деян Топалски е обвинен като

...
Един от най-известните ММА бойци Деян Топалски е обвинен като
Коментари Харесай

Обвиниха ММА боеца Деян Топалски в сводничество

Един от най-известните ММА бойци Деян Топалски е упрекнат като член на сводническа тайфа, заяви "България Днес ". Арестуват го на 23 ноември т.г., само че за акцията не са оповестяват нито от прокуратурата, нито от съда.
Според обвиняването Деян е член на проведена незаконна група за трафик на хора. Останалите упрекнати са Светослав Бързанов, Соня Маврова и Елисавета Станева, които са пуснати небрежно. Бързанов, който е апетитен за началник на сутеньорската скица, е освободен поради онкологично заболяване. Соня е пусната да гледа болна майка, а Елисавета дава пояснения и се избавя от решетките.
По данни на прокуратурата бандата развивала активност в бар, ситуиран в столичен хотел. Соня и Елисавета са работили като барманки, само че в реалност набирали и танцьорки. Освен танци, девойките предоставяли на клиентите сексуслуги. След сеансите отчитали % на двете барманки. Те от своя страна предавали парите на Деян Топалски.
ММА боецът ходил 2-3 пъти месечно в бардака, с цел да прибира оборота. Той е шеф на компанията, наемател на помещението. "Завършил съм висше обучение за управител, правил съм само стопанска активност по зареждане на заведението, заплащане на налози, осигуровки и наеми. Ако някой е правил противозаконни дейности, аз не съм бил част от това ", изясни Топалски пред Апелативния спецсъд.
Деян Топалски съумя да омилостиви съда поради здравословни проблеми. Самият той има ТЕЛК поради акцидент в спорта. Половинката му Николета, с която имат момченце на 1 година и 6 м., страда от множествена склероза, пирамиден синдром и заболяването на Хашимото. Случвало се е да припада, да губи зрението си и усета на крайниците си. Заради нея Деян помоли да е на независимост, тъй като се тормози, че тя няма да може да гледа детето пълноценно. "Десет дни пребивавам в смут - какво може да се случи на Николета и дали това няма да сложи сина ни в заплаха ", ожали се Топалски.
По-голямата част на правосъдния състав одобри, че има възможност да е направил закононарушението, а арбитър Даниела Росенова излезе с изключително мнение. Според нея няма задоволително доказателства за съществуването на бандата, а вероятно единствено за трафика на хора.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР