Един от най-интригуващите детективи Джон Лутър скоро отново ще бъде

...
Един от най-интригуващите детективи Джон Лутър скоро отново ще бъде
Коментари Харесай

Идрис Елба се завръща като Luther - този път с филм по Netflix

Един от най-интригуващите детективи Джон Лутър скоро още веднъж ще бъде на екран - основният воин на Идрис Елба от едноименния сериал Luther се завръща, само че не с нов сезон, а с пълнометражен филм за Netflix.

Елба играеше в облика на Лутър от 2013 до 2019 година, когато сериалът се продуцираше от BBC, и заслужи международна известност с помощта на отличния сюжет.

В основните функции на Luther: The Fallen Sun ще влязат още Синтия Ериво и Анди Съркис.

Неговият воин беше талантлив полицейски следовател с тежък персонален живот. Отдаден на работата си до деструктивна степен, той се опитваше да разкрива серийни убийства, като " влезе в главата " на причинителите им - без да стопира даже когато прекрачва границите на закона.

Методите, характерът и вътрешните му демони постоянно го поставяха в толкоз остри конфликтни обстановки, че за някои в полицията Лутър беше по-скоро проблем, в сравнение с решение.

В края на последния сезон от сериала детективът стигна до най-ниската си точка - той беше задържан и изпратен в затвор.

Новият филм стартира точно отсам - героят на Елба " обмисля какво ще прави с живота си " след излизането на независимост.

Oi......I’m back!
— Idris Elba (@idriselba)
Актьорът споделя, че непрестанният интерес на почитателите към историята на Джон Лутър е една от аргументите да се стигне до основаването на кино лентата, който се чака през март 2023 година в Netflix.

Все отново основателите му считат, че не е нужно феновете да изгледат петте по-стари сезона, с цел да влязат в крайник с историята.

" В прочут смисъл това е продължение на сюжета - т.е. в случай че си пуснете епизодите от Сезон 1 до момента, ще видите, че историята е поредна. Но защото филмът ще има доста по-голяма платформа, взехме решение, че е значимо да създадем по този начин, че той да има собствен личен роман за хората, които гледат за първи път ", споделя режисьорът на последния сезон на истинския сериал Джейми Пейн.

Затворът е трансформирал Лутър, а на повърхността излизат най-първичните му страхове. Това, което го вкарва още веднъж в играта, е споменът за остарял случай, който той по този начин и не съумява да позволи до дъно.

" А Джон просто не може да не се намеси ", споделя Пейн.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР