Един от най-големите заводи в България вече е собственост на

...
Един от най-големите заводи в България вече е собственост на
Коментари Харесай

Немска компания придобива един от най-големите ни заводи, с персонал от 13 000 служители

Един от най-големите фабрики в България към този момент е благосъстоятелност на немски колос.

Финализирана е договорката по придобиването на Ideal Standard от Villeroy & Boch. По този метод последната се подрежда измежду най-големите производители на артикули за баня в Европа, с над 13 000 чиновници, с световна индустриална и дистрибуторска мрежа, съобщи " Блумбърг ".

" Твърдо имаме вяра, че бизнес културите на двете компании ще се съчетаят добре. В допълнение към нашите обичайни марки, ние споделяме общи полезности, в това число отдаденост към високото качество и обслужване, блян към идеален дизайн и нововъведения “, разяснява Габи Шуп, основен изпълнителен шеф на Villeroy & Boch AG.

" Придобиването на Ideal Standard е най-голямата договорка от подобен вид в историята на Villeroy & Boch. Интеграцията ще ни разреши да бъдем по-гъвкави в една непрекъснато предизвикателна пазарна среда, да работим в синергия и да поставим основите на предстоящ печеливш напредък “, добави Андреас Шмид, ръководител на Надзорния съвет на Villeroy & Boch AG.

" По-силното районно наличие, нашият единен опит в бизнеса с клиентите, плановият бизнес, както и нашият чудесно позициониран бизнес със смесители са единствено някои образци за големия капацитет, който ще разгърнем с нашите клиенти, нашите сътрудници и нашите чиновници “, сподели Ян Петер Тевес, Главен изпълнителен шеф на Ideal Standard International N.V.

Обединената компания ще резервира своите марки за в бъдеще. Ideal Standard ще бъде интегриран в организацията като обособен клон. Метлах ще остане централа на Villeroy & Boch Group, а Ideal Standard ще продължи да се ръководи от Брюксел.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР