Един от най-големите ужаси на градинарите са колорадските бръмбари, които

...
Един от най-големите ужаси на градинарите са колорадските бръмбари, които
Коментари Харесай

КРАЙ на колорадските бръмбари в градината - стара рецепта със сигурно действие!

Един от най-големите ужаси на градинарите са колорадските бръмбари, които са способни да унищожат изцяло целия положен труд от вас. 

Разбира се има всевъзможни препарати срещу досадните буболечки, само че доста от градинарите ги заобикалят поради съмнителния им химически състав и избират да не ръсят това, което ще сложат на масата, с сходни неща.

 Ето за какво не би трябвало да убиваме миризливка, когато я забележим Ето за какво не би трябвало да убиваме миризливка, когато я забележим
Напоследък все по-често виждаме едно летящо насекомо, което го намираме на непредвидени места у дома. Буболечката в действителност е тип бръмбар,...

Днешната рецепта е тъкмо това, от което имате потребност, в случай че имате градина и проблеми с вредителите. Безопасна и ефикасна!

Какво ви би трябвало? 

1 пакет горчица

100 мл оцет 9%

10 л вода
 Заровете банан и яйце в двора и ще се случи това ЧУДО (ВИДЕО) Заровете банан и яйце в двора и ще се случи това ЧУДО (ВИДЕО)
Замисляли ли сте се в миналото какво би се случило, в случай че заровите яйце и банан в двора си? Днес ще поговорим точно за това. Сигурни сме, че...

Първо сипете горчицата във водата и разбъркайте до момента в който се разтвори изцяло и най-после прибавете оцета. С получената примес наръсете градината си.

За обработка на картофено поле, можете да извършите същото 

Преди това изцедете хубаво разтвора, а след това се пригответе да обработвате вечер, при изсъхнало време и без вятър. Ако да вземем за пример завали дъжд, той ще наруши процеса, за това би трябвало повторите.

Трябва да знаете също, че 3 часа след приготвянето е диапазонът, в който може да ползвате разтвора, защото оцетът ще изветрее. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР