Един от най-големите туроператори в България "Премиер турс" и Turkish

...
Един от най-големите туроператори в България "Премиер турс" и Turkish
Коментари Харесай

Премиер турс и Турските авиолинии организираха барбекю парти за агенции


Един от най-големите туроператори в България "Премиер турс " и Turkish Airlines проведоха барбекю празненство за туристическите организации, с които работят в България. Гостите бяха посрещани от Мехмед Гюркайнак, шеф на Turkish Airlines за страната и Мария Московска, Управляващ шеф на "Премиер турс ". Те благодариха на всички сътрудници за взаимната работа. Агенциите, които са продали най-вече билети през годината за самолетната компания, получиха специфични награди и оценки. Мехмед Гюркайнак означи, че Turkish Airlines е водач в България за пътуващите към Азия и на изток. Тя се трансформира в желана компания за българските туристи и по тази причина към този момент има по три пъти на ден полети от София до Истанбул, добави той. Turkish Airlines години наред е измежду най-хубавите самолетни компании в света и няколко пъти печели наградата за най-хубавата в Европа. За българите към този момент предлага положителни полети и цени за Съединени американски щати и Латинска Америка, откри Travelnews.bg.

Мария Московска също благодари на туристическите организации, че са им се доверили като сътрудник и употребяват най-хубавата професионална резервационна система в България - Myte. Партито стартира с българско хоро в ресторант "Тюркоаз " в София, което поведоха Мария и Мехмед.

Премиер Турс е водеща травел мениджмънт компания, основана през 1998 година Фирмата има три офиса – в София, Варна и Бургас. Тя е благосъстоятелност на интернационалната компания Go Global Travel и представител на American Express Global Business Travel в България. Компанията работи с новаторска технология и интернационалните стандарти, които й разрешават да бъде конкурентни, сполучливи и новаторски в сектора, предлагайки цялостен набор от услуги (самолетни билети, хотелско настаняване, круизни пътувания, образуване на мероприятия, прехвърляния, коли чартърен и др). Тя е водач в издаването на самолетни билети и круизни пътувания в България.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР