Един от най-големите таланти на България Петко Христов се разписа

...
Един от най-големите таланти на България Петко Христов се разписа
Коментари Харесай

Петко Христов свали Аталанта от върха

Един от най-големите гении на България Петко Христов се разписа за Примаверата на Фиорентина при равенството 1:1 против водача до този кръг в шампионата - Аталанта. Централният защитник бе прецизен с глава в 34-ата минута, когато изравни резултата, откакто голмайсторът на шампионата Муса Бароу бе дал задатък на " бергамаските " в 12-ата минута. Голът е втори за някогашния футболист на Славия през този сезон с екипа на Фиорентина. Двубоят от 16-ия кръг на шампионата на Примаверата на Италия бе излъчен непосредствено по националната телевизия на Италия.

Родният бранител през второто полувреме извърши нарушаване в наказателното поле на " виолетовите ", което докара до дузпа за Аталанта, само че Бароу, който има 20 гола през този сезон, прати топката над горната греда. Преди това съотборникът на Христов Сотил също пропусна от бялата точка.

Фиорентина остана на седмо място с 24 точки, до момента в който Аталанта се свлече на второ място с 34 точки, а Интер, откакто победи Удинезе с 3:0, към този момент е едноличен лидер с актив от 36 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР