Един от най-големите шефове в света на ММА Дейна Уайт

...
Един от най-големите шефове в света на ММА Дейна Уайт
Коментари Харесай

Бивш затворник изнудва шефа на UFC за $10 милиона

Един от най-големите шефове в света на ММА Дейна Уайт е станал жертва на полов тормоз, оповестяват от Las Vegas Review-Journal.

Историята с президента на UFC е от 2014 година, само че едвам в този момент става ясно. Тогава Уайт е записан на видео от стриптизьорка. По това време спортният началник е бил женен.

След това приятелят на момичето – Ернесто Джошуа Рамос, почнал да изнудва Дейна Уайт за 200 000 $. След това обаче е задържан от ФБР и пратен в затвор, където излежал присъда от една година.
На 3 април Рамос декларирал, че Уайт не извършил изискванията по договорката им и спортният необут му дължи пари, защото не е разкрил името му след края на делото. Затова той в този момент е завел дело против боса на UFC.

BREAKING: UFC's @danawhite was named in a lawsuit late Friday as the victim of a $200,000 extortionhttps://t.co/UX2jYDORTg
— Las Vegas Review-Journal (@reviewjournal) April 4, 2020
„ Току-що разбрах, че през вчерашния ден е заведено дело против мен. Този човек отиде във федералния затвор за опит за изнудване от мен преди повече от 5 години. Сега той е наел юрист, който също е наказан нарушител и още веднъж се пробва да изнуди пари от мен - Щатски долар 10 милиона. Предишният път не получи пари от мен и този път няма да получи нищо. Очаквам с неспокойствие съдът да отхвърли делото, с цел да мога да се отърва от тези мръсотии вечно “, съобщи Дейна Уайт пред Las Vegas Review-Journal.

Според източника сътрудникът по недвижими парцели Ернесто Джошуа Рамос заведе дело в окръжния съд на Кларк. В изказването се споделя, че Уайт не е платил на Рамос 450 000 $ за обстоятелството, че той не разкри детайлностите на наказателното дело преди 5 години.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР