Един от най-големите производители на спортна екипировка в света -

...
Един от най-големите производители на спортна екипировка в света -
Коментари Харесай

Спортен концерн сгреши имената на немски национали

Един от най-големите производители на спортна екипировка в света - " Адидас ", позволи два сериозна гафа с новите фланелки на националните тимове на Германия и Русия.

В понеделник заран бе показан екипът, с който Бундестима ще играе на Евро 2020. На специфична презентация бяха показаните фланелките на обособени играчи, само че имената на двама от избраниците на Йоахим Льов бяха изписани с правописни неточности.

Името на бранителя на " Кьолн " Йонас Хектор (Hector) е изписано като Hecktor, а това на нападателя на " Фрайбург " Лука Валдшмид (Waldschmidt) е отпечатано на фланелката като Waltschmidt.

" Съжаляваме за случая и ще създадем всичко допустимо, с цел да предотвратим бъдещи механически неточности. Извиняваме се на всички наши клиенти и на почитателите на националния тим на Германия ", гласи извинението на представителя на " Адидас " Оливер Брюген.

Представянето на новия екип на " Сборная " също бе пагубно. Знамето на Русия, което е ситуирано на ръкавите, е с обърнати цветове - вместо бяло-синьо-червено, то е червено-синьо-бяло.

Снимка: Twitter

В тази връзка " Сборная " отхвърли да играе с тези фланелки на идните евроквалификации с Белгия (16 ноември) и Сан Марино (19 ноември).
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР