Един от най-големите производители на авточасти у нас - японската

...
Един от най-големите производители на авточасти у нас - японската
Коментари Харесай

Японската компания Язаки затваря трите си завода в България до 5 април

Един от най-големите производители на авточасти у нас - японската компания „ Язаки “ заяви, че прекратява всеобщото произвеждане на заводите си в Димитровград, Сливен и Ямбол до 5 април 2020 година

Тези ограничения са взети в отговор на повишаващото се разпространяване на ковид, в осъществяване на локалните и националните здравни разпореждания и ограничения за сигурност, както и на прекъсването на производството на транспортни средства и автентично съоръжение за коли от страна на доста клиенти на компанията, е посочено в формалното известие.

Спирането на активността визира към 2470 чиновници в индустриалната база на “Язаки” в Димитровград и към 2000 чиновници в производствата в Сливен и Ямбол.

В световен мащаб над 20 районни индустриални обекта на „ Язаки “ или са прекратили всички интервенции, или са въвели отчасти прекъсване на активността от този миг до 30 март.

Очакваните дати за възобновяване на активността могат да бъдат изменени, с цел да се отговори на наредбите на локалните и националните управляващи и на рестартирането на активността на производителите на истински елементи и коли, се споделя още в известието.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР