Един от най-големите независими хитове на годината – "Бягай!", който

...
Един от най-големите независими хитове на годината – "Бягай!", който
Коментари Харесай

Бягай! в кината от днес

Един от най-големите самостоятелни шлагери на годината – "Бягай! ", който завоюва както утвърждението на рецензията, по този начин и на публиката в целия свят, ще предизвика и родните фенове от през днешния ден в кината.

Режисьор и сценарист на "Бягай! " е Джордан Пийл, прочут от сполучливото комедийно дуо "Key & Peele ", който по извънредно забавен и автентичен метод смесва детайлите на под напрежение трилър и язвителен обществен коментар.

Психотрилърът, от основателите на Коварен капан и режисьора Джордан Пийт, "Бягай! " – споделя за негър юноша, който е поканен да гостува в имението на родителите на бялата си другарка. Много скоро, обаче, осъзнава, че има по-зловеща причина да бъде поканен там.

Крис (Даниел Калуя, "Сикарио ") и приятелката му Роуз (Алисън Уилямс, сериала "Момичета ") са стигнали до този миг от връзката си, в който той да бъде показан на родителите ѝ, по тази причина те се запътват за един уикенд в имението на Миси (Катрин Кийнър, "Капитан Филипс ") и Дийн (Брадли Уитфорд, "Спасяването на Мистър Банкс ").

Първоначално Крис пояснява гостоприемното държание на домакините като свенлив опит да се оправят с неловката обстановка, че приятелят на щерка им е негър. Но с напредването на уикенда редица все по-притеснителни открития го тласкат да разкрие истина, която даже не си е представял.

Еднакво злокобен и завладяващ, "Бягай! " е дело на сценариста и режисьор Джордан Пийл. Продуценти на кино лентата са Джейсън Блум, Шон МакКитрик, Кейлъб Лондри Джоунс (поредицата "X-Men "), Стивън Руут (Няма място за старите кучета), Милтън Ховери, Бети Габриел, Маркус Хендерсън и Лекйт Станфийлд.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР