Един от най-големите футболни таланти на България Георги Русев, който

...
Един от най-големите футболни таланти на България Георги Русев, който
Коментари Харесай

Рожденикът Русев: Излизаме за победа срещу всеки

Един от най-големите футболни гении на България Георги Русев, който навърши 19 години през днешния ден, е оптимист преди идното европейско състезание в Грузия. Вторият капитан в селекцията на Ангел Стойков е осъден, сходно на вратаря Даниел Наумов, като против Англия двамата ще бъдат на трибуните. България е в група " Б " още с отборите на Германия и Холандия.

" Радостен съм, че съм на европейското състезание и ще мога да оказа помощ на тима. Срещу Англия ще съм на трибуните и няма да мога доста да оказа помощ, само че отвън терена ще ги поддържам, ще притискам палци, като се надявам, че ще създадем един добър мач и ще се поздравим с триумф. Малко е гадно, че съм навън за мача, само че това е футболът. Има санкции, картони. Трябва да го преживеем да мислим за идната среща и да се постараем да помогнем оптимално на тима.

 България (U19) - Португалия (U19) Като цяло се усещам добре. Имах сполучлива година в Елче, нямах травми, нека по този начин да продължава. Играх във всички мачове, вкарвах голове, помогнах на националния тим, като играх във всички мачове и не пропуснах нито една минута в квалификациите. Благодаря на селекционера Ангел Стойков, който ми даде този късмет и се надявам да не преставам по този начин.

Имаме тежка група, само че показахме, че за нас няма значение против кого излизаме. Показахме към този момент, че излизаме против най-хубавите тимове, с цел да ги победим. Така беше против Португалия, Дания, Франция, Босна. Мисля, че против Англия също ще бъде по този начин. Няма изявен любимец в нашата група. Трите ни противника Англия, Германия и Холандия може би имат най-хубавите школи в Европа, като няма любимец за мен ", показа Русев пред Sportal.bg
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР