Един от най-големите френски актьори, Ален Делон, шеговито заяви, че

...
Един от най-големите френски актьори, Ален Делон, шеговито заяви, че
Коментари Харесай

Ален Делон: Aко не бях актьор, вероятно щях да работя като жиголо

Един от най-големите френски артисти, Ален Делон, шеговито съобщи, че евентуално би работил като жиголо, в случай че не беше станал артист, който по виновност на дамите е сред звездите. В изявление за „ Монд “ Делон съобщи, че е избрал да играе с помощта на дамите, написа БГНЕС.

„ Те ме накараха да се занимавам с актьорско майсторство. Жените направиха това, отдаваха ми се и се влюбваха в мен. Когато бях млад, просто желаех да виждам в очите на дамите, че съм най-красивия, най-големия, най-силния и по този начин станах артист “, показа артистът, който през ноември става на 83.

Той добави, че след завръщането си от войната в Индокитай през 1956 година е бил доста мечтан от дамите и че се е виждал с няколко дами в разнообразни квартали на Париж.

Ален съобщи, че има намерение да се отдръпна от актьорството, с цел да „не записва още един филм, който би бил излишен“, само че добави, че съжалява, че не е снимал филм с жена режисьор.

„ Не желая да върша нищо, което би било ненужно. Вече имам изключителна кариера “ – заключи Делон, обяснявайки, че всички режисьори, с които е снимал са към този момент покойници и че би трябвало да се появи сюжет, който изцяло да го въодушеви, с цел да го накара още веднъж да заснима.

Въпреки че през последните години известността на Делон спадна поради прояви на надменност, множеството французи, макар че го считат за мегаломан, признават, че той е един от най-големите френски артисти на всички времена.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР