Един от най-големите британски производители на дрехи и стоки –

...
Един от най-големите британски производители на дрехи и стоки –
Коментари Харесай

Британски гигант закри 30% от магазините си

Един от най-големите английски производители на облекла и артикули – Burberry, закри над 30% от магазините си на територията на Китай, поради ковид. От 64 магазина 24 са закрити, а чиновниците в другите магазини работят с понижено работно време, което към този момент дава отрицателно отражение върху продажбите в Китай и Хонг Конг. Бързото разпространяване на вируса в Китай е оказало значително отрицателно въздействие върху търсенето на първокласни артикули.

В опит да лимитират разпространяването на ковид китайските управляващи вкараха транспортни ограничавания и по-строги ограничения във връзка с публичното здраве, които в забележителна степен въздействат на транспортния и туристически браншове, както и на търговията на дребно.

В същото време редица предприятия в Китай отсрочват започването на работа след ваканцията по случай Китайската нова година. На фона на всичко това икономисти предизвестиха, че икономическият растеж на страната през първото тримесечие може да се забави до 2 процентни пункта, или до 6% по отношение на предходното тримесечие.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР