Един от най-гледните формати се завръща на екран от 26

...
Един от най-гледните формати се завръща на екран от 26
Коментари Харесай

Чалгата превзема Като две капки вода

Един от най-гледните формати се завръща на екран от 26 февруари - "Като две капки вода ". Зрителите към този момент започнаха да спекулират кои звезди ще имитират родни и международни реализатори.

Появи се лист, в който участват две от сигурните имена във формата, написа "Шоу ". Това са чалга величията Константин и Софи Маринова. Изглежда с всеки идващ сезон продуцентът Маги Халваджиян ще се обръща от ден на ден към чалга звездите. След като в трети сезон Азис беше един от участниците, след него Преслава и Десислава, в този момент е решил да стреля право в десетката и да предложения две от топ имената в жанра.

Маги се познава добре със Софи, тъй като е снимал едни от първите клипове в кариерата ѝ. Макар да не е почитател на фолка, той е решен на всичко за най-хубавия рейтинг и това е единствената причина да ги предложения. Убеден е, че ще докарат още повече феновете и по този метод шоуто няма да има безусловно никаква конкуренция.

Все още не е ясно дали ще се имитират чалга звезди. До този миг в „ Капките “ са изпълнявани само рок песента „ Лъжа е “ на Преслава, британската сензация „ Is this love” на Фики, „ Бурята в сърцето ми “ на Софи и Устата и паметната „ Къде си, батко “ на Милко Калайджиев. За петте сезона нито един път не беше имитирана една от огромните ни звезди – Азис, който беше подправен в турския и румънския формат.

Носят се упорити клюки, че и Гери-Никол ще бъде измежду участниците. От нея обаче няма публична информация по въпроса. Говори се, че предходната година даже подписала контракт, само че се оказала в последния миг, поради други задължения. Тогава Халваджиян бил гневен и не могъл място да си откри от гняв, че тийнсензацията му е вързала тенекиена кутия.

Емблемите на шоуто – водещите Васил Василев – Зуека и Димитър Рачков, още веднъж ще предизвикат жури и участници с поредност от изненади и непредвидени моменти. В продължение на 13 лайфа звездите ще се състезават с облиците от Бутона на шанса, а в края на всяко предаване спечелилият ще има опция да подари своята премия за определена от него идея.

Победители до в този момент са били Рафи Бохосян, Невена Бозукова, Ненчо Балабанов, Калин Врачански и Михаела Маринова, а измежду участниците се подреждат Филип Аврамов, Албена Михова, Мария Игнатова, Орлин Павлов, Поли Генова, Башар Рахал и доста други
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР