Един от най-емблематичните, знакови и добри актьори на нашето време

...
Един от най-емблематичните, знакови и добри актьори на нашето време
Коментари Харесай

Робърт де Ниро с награда за цялостно творчество

Един от най-емблематичните, знакови и положителни артисти на нашето време - Робърт де Ниро, ще получи премия за изцяло творчество от Гилдията на филмовите артисти. Как реагира самият де Ниро на новината и кои са най-запомнящите му се функции?

Двукратен притежател на премия " Оскар ", отличен и с два златни глобуса, вдъхнал живот на не един емблематичен воин, еднообразно добър в ролята на разбойник и на ревностен татко, който брани щерка си.

Робърт де Ниро. 76-годишният артист несъмнено е измежду най-ярките персони, които виждаме на екрана през последните няколко десетилетия. Сега " водачът на такси " ще получи почетна премия за изцяло творчество от Гилдията на филмовите артисти. Предишни носители на влиятелното отличие са Елизабет Тейлър, Морган Фрийман и Клинт Ийстууд.

Де Ниро съобщи, че е разчувстван от признанието от гилдията, в която членува над 40 години. Започва актьорската си кариера през 73-а. Тогава е и първата му среща с режисьора Мартин Скорсезе, с който са известни като " великия тандем ". Заедно работят по " Разярения бик ", " Добри момчета ", " Шофьор на такси " и доста други филми.
Робърт де Ниро, артист: Късметлия съм. Чест и привилегия е да работиш с човек като Марти, а това, че имаме толкоз доста филми зад тила си, е необикновено! Просто ми харесва да играя. Обичам работата си и я правя на драго сърце.
Наградите на гилдията ще бъдат връчени на 19 януари.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР