Един от най-емблематичните леви бекове в историята - Роберто Карлош,

...
Един от най-емблематичните леви бекове в историята - Роберто Карлош,
Коментари Харесай

Роберто Карлош: Големият проблем беше, че вкарах 7 гола в първите 7 мача за Интер

Един от най-емблематичните леви бекове в историята - Роберто Карлош, си спомня интервала в Интер, прехвърлянето в Реал Мадрид и други моменти от кариерата в изявление за FIFA в Instagram. " В Интер ме пускаха да играя като крило, дори и като нападател. Големият проблем беше, че вкарах 7 гола в първите 7 мача. След това ме пуснаха като нападател и страдах доста. Разговарях с президента, с цел да му кажа, че не мога да играя там, тъй като идваше Копа Америка и по тази причина трябваше да играя като бек ", спомни си бразилецът.

" Любопитното е, че същият ден имах среща с президента на Реал Мадрид Лоренсо Санс. За 10 минути скъсах с Интер и подписах с Реал Мадрид ", довери той. Той признава, че като мадридист обичаният му гол е против Барселона от директен свободен удар. Въпреки това счита, че попадението, което му е донесло международен отзив е това против Франция.

Относно най-тежките си съперници Карлош съобщи: " Хоакин, Ето'о... и Фиго. Фиго беше доста рисков. Той е най-трудният противник, с който съм се срещал ". Бразилецът изрази благосклонности към сънародника си Неймар. " Неймар е талант. Той е добре, благополучен, уважаващ, вкарващ голове, добре е в ПСЖ... В бъдеще може да стане най-хубавият футболист в света ", сподели още Роберто Карлош,
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР