Един от най-емблематичните футболисти на Уругвай от близкото минало -

...
Един от най-емблематичните футболисти на Уругвай от близкото минало -
Коментари Харесай

Диего Форлан: Дарвин Нунес се справя добре и ще става все по-силен

Един от най-емблематичните футболисти на Уругвай от близкото минало - Диего Форлан, даде изявление за “Токспорт ”, където приказва за упованията си от националния отбор на родината си на Мондиала в Катар. Един от акцентите в изявленията му беше неговият млад съотечественик Дарвин Нунес, който предстоящо беше включен в групата за Световното състезание:

“Мисля, че той е добър футболист. Разбира се, всички чакаха повече от него поради огромната сума, която беше изхарчена за него при прехвърлянето му в Ливърпул. ”

23-годишният Нунес е на “Анфийлд ” от началото на този сезон. Той е взел присъединяване в 10 срещи за мърсисайдци, в които означи 5 гола и направи 2 асистенции.

“В момента той играе за страховит управител, от който може да научи доста, както и от другите играчи. Мисля, че към този момент прави добре работата си и ще се усъвършенства още повече в бъдеще ”, сподели още Форлан.

“Той е доста добър футболист и може да се каже, че се любува на един мощен сезон ”, безапелационен беше уругвайската легенда.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР