Eдин от най-драматичните и забавни риалити формати – Смени жената“,

...
Eдин от най-драматичните и забавни риалити формати – Смени жената“,
Коментари Харесай

Нови приключения в „Смени жената“

Eдин от най-драматичните и занимателни риалити формати – „ Смени дамата “, ще предложи нова доза страсти в ефира на bTV от 26 февруари. Всяка сряда от 21 часа невероятни и забавни замени ще бъдат мотив за конфликтите на другите модели за фамилно благополучие. 28 двойки – от известни персони до елементарни хора, ще се впуснат в най-щурото премеждие, с цел да погледнат на своето семейство от различен ъгъл.

Социалният опит „ Смени дамата “ е неповторим късмет за всяко семейство да тества радикално друг метод на живот и да поживее в друга действителност, без да прави радикални промени. След една седмица дамите ще се върнат към своето всекидневие и ще преценяват дали има потребност да трансформират нещо в бита си и взаимоотношенията, с цел да бъде фамилията още по-щастливо.

Участниците ще се опълчват с изключение на със фамилните си привички и полезности на битово равнище, само че и с другата си философия за живота. Всяко едно от фамилиите във формата има своя лична доктрина за персоналното благополучие.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР