Един от най-доверените хора на доскорошният президент на Барселона Джосеп

...
Един от най-доверените хора на доскорошният президент на Барселона Джосеп
Коментари Харесай

На “Камп Ноу” разчистват от хора на Бартомеу

Един от най-доверените хора на досегашният президент на Барселона Джосеп Мария Бартомеу е бил уволнен, оповестява RAC1. Става дума за Жауме Масферер, който беше консултант и помощник на боса. Точно той беше посочен като един от основните герои в Барсагейт - абсурдът, спомогнал за оставката на управлението.

Според следствие на управляващите Бартомеу и останалите членове на управлението са упрекнати във финансова машинация около сключването на контракт с компанията I3 Ventures, за която се твърди, че е била наета от клуба за с онлайн изявления да се грижи за положителния имидж на президента, както и да петни престижа на персони като Меси, брачната половинка му Антонела Рокуцо, на Жерард Пике, Чави Ернандес, Карлес Пуйол, Джосеп Гуардиола и Жоан Лапорта. Въпросният Масферер се води на работа в I3 Ventures, а преди дни Пике обърна внимание, че този човек към момента има някаква роля в клуба от “Камп Ноу”.

Както е известно, преди три дни Бартомеу подаде оставка. Новият президент ще бъде определен на предварителни избори, които би трябвало да бъдат извършени до три месеца.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР