Един от най-достъпните начини да се запознаем с еволюционните процеси,

...
Един от най-достъпните начини да се запознаем с еволюционните процеси,
Коментари Харесай

Еволюцията на Lamborghini в 7 минути

Един от най-достъпните способи да се срещнем с еволюционните процеси, които протичат в историята на даден автомобил, е видеото. Чрез разнообразни похвати, анимация и инфографики, художници съумяват в границите на няколко минути да ни покажат по какъв начин се е трансформирал даден модел. А какво остава за цяла една компания?

Това би било грандиозна задача, имайки поради какъв брой доста модели имат всеобщите авотомиблни производители. Но в случай че компанията се споделя Lamborghini, основаването на такава анимация стартира внезапно да наподобява много по-постижимо и прелестно занятие.

През годините от Lamborghini излизат обидно малко модели, всеки от които обаче е извънредно присъщ и въодушевяващ. Интересен факт обаче е, че всичко стартира през 1963 година с производството на... трактори.

Дори най-запалените почитатели на Lamborghini надали биха могли да се сетят за повече от 15-16 модела на марката от Болоня. Истината е, че за повече от половин век компанията съумява да създаде общо 21 модела, като включително не влизат многочислените специфични осъществявания.

Всички те влизат в ново видео, което по извънредно прелестен метод наблюдава цялата история на компанията - от първия сериен модел 350 GT с неговия въодушевен от моторния спорт V12 мотор, през първият суперавтомобил Miura до звездите на днешния ден - Aventador и Huracan.

В звездния тим, несъмнено, влизат и всички едва известни разработки на компанията, като Jalpa, Urraco, Еspada и Jarama.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР