Един от най-добрите волейболисти на Сърбия Неманя Петрич даде ценни

...
Един от най-добрите волейболисти на Сърбия Неманя Петрич даде ценни
Коментари Харесай

Сръбски национал: Младите хора трябва да вярват в мечтите си

Един от най-хубавите волейболисти на Сърбия Неманя Петрич даде скъпи препоръки на младежите. Посрещачът на италианския Милано опита да вдъхне кураж на всичко хора по света в тези сложни времена.

Петрич също по този начин описа за живота си в Италия и показа фантазиите си за бъдещето.

„ Волейболът ми липсва доста. Дните ми минават по-лесно, тъй като имам семейство, а фамилията е голяма поддръжка за мен. С нашия наследник Урош играем доста денем и времето минава бързо. Всички сме сплутени и се грижим един за различен. Искам също по този начин да благодаря на съотборницитте ми в Милано, считам, че направихме един добър тим и имаме страховит колектив ", стартира сърбинът.

Милано несъмнено върви в вярната посока и аз съм благополучен, че играя в Италия. Бил съм в Русия и Турция, само че мисля, че италианското състезание е най-хубавото, равнището е доста високо, а във всички тимове има играчи от международна класа. Искам да съветвам младежите, да имат вяра в фантазиите си и в никакъв случай да не се отхвърлят. Те би трябвало да знаят, че по пътя ще има доста трудности, само че всяка жертва си коства ".

В персонален проект бих желал да пребивавам умерено и щастливо и може би със брачната половинка ми да имаме още едно дете, а в професионална тенденция просто желая да спечелвам. Ако би трябвало да скърбя за нещо през сезона, разочарова ме отпадането ни за купата на Италия в 1/4-финалите от Тренто “, съобщи Петрич.
Автор: Делян Калинков
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР