Един от най-добрите централни нападатели в историята на - Михаил

...
Един от най-добрите централни нападатели в историята на - Михаил
Коментари Харесай

Легенда на Левски: Трудно ще се преборим за шестицата

Един от най-хубавите централни нападатели в историята на - Михаил Вълчев е уверен, че този състав на " сините " мъчно ще откри място в първата шестица.

" Липсва ни диригент - човек, който да връзва играта в средата на терена. Малко са пасовете напред. Единствен се мъчи нещо. Не съумяваме да сътворявам положения. А и с човек по-малко е мъчно. Със сигурност братя Цоневи щяха да правят работа и с тях щяхме да изглеждаме по-добре. Жалко, че ще отсъстват толкоз дълго. сподели, че може да бъде водач, само че и той самичък няма какво да направи - има качества, предпочитание, бори се, основава положения, вкарва голове ".

" Но за жалост, без него и брат му виждате какво е положението на Левски сега. Не може да се направи селекция - нито пазарът е отворен, нито има пари. Явно ще би трябвало в този тип да изкараме най-малко до Нова година, когато всички се надяваме да дойдат спонсори. С този състав сме равностойни на и Ботев Bpаца, хвърляме много старания, с цел да ги победим. Трябват ни най-малко седем-осем нови играчи. несъмнено ще измисли нещо, тъй като в този вид и мястото в шестицата не ни е несъмнено ", разяснява пред " Мач Телеграф " Михаил Вълчев. efbet Лига 9 кръг, неделя 18 октомври  Славия 1:0краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР