Един от най-добрите словенски рефери Славко Винчич е арестуван след

...
Един от най-добрите словенски рефери Славко Винчич е арестуван след
Коментари Харесай

Арест за футболен съдия на оргия с проститутки и наркотици

Един от най-хубавите словенски рефери Славко Винчич е задържан след разюсзан ваучър, който включвал револвери, опиати и проститутки. Винчич е един от водещите рефери в Словения дружно с Дамир Скомина. Този сезон той управлява цели три мача в груповата фаза на Шампионската лига - Брюж - Галатасарай, Генк - Ливърпул и Манчестър Сити - Шахтьор, а също така постоянно свири дуели в Гърция и Саудитска Арабия, написа Dsport.

Според сръбското издание Блиц полицията е направила мащбна акция в покрайнините на босненския град Билин. По време на интервенцията са задържани над 40 души. Причина за полицейската акция е ваучър в една от къщите в региона. Полицията е разкрила 10 противозаконни револвера, 14 опаковки кокаин, медикаменти и валута на стойност към 10 хиляди евро. На купона е имало и проститутки.
Информацията сочи, че някои от присъстващите са престъпно проявени и са в полицейските регистри поради закононарушения свързани с опиати и принуждение.

Един от гостите на празненството обаче е бил словенският рефер Славко Винчич. На него не са повдигнати обвинявания, защото полицията не го счита за част от уредниците. Тя обаче е разпитала Винчич като очевидец.

" Това е най-голямата неточност в живота ми. След среща с бизнес сътрудници бяхме поканени на празненство в ранчото. Приехме поканата. И след нападението на полицията ни приканиха за логичен диалог, където обясних, че въобще не познавам тези хора. Разреших се да се върна вкъщи ", сподели Винчич.

В същото време Винчич отхвърли да отговори на въпроса по какъв начин тази обстановка ще се отрази на бъдещата му правосъдна кариера. Той добави, че разчита на първо място на „ схващане на фамилията “.

Член на съдийската комисия на УЕФА Владимир Сайн назова случая „ съвпадане “, като добави, че Винчич „ е бил на неверно място в несъответствуващия миг “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР