Един от най-добрите руски учени с тесни връзки с Единбургския

...
Един от най-добрите руски учени с тесни връзки с Единбургския
Коментари Харесай

Разследват мистериозната смърт на руски топ учен, работил по COVID ваксина

Един от най-хубавите съветски учени с тесни връзки с Единбургския университет, който е " работил върху ваксина за Covid-19 ", е открит мъртъв при подозрителни условия в Санкт Петербург, оповестява „ Мейл Онлайн “, представено от БГНЕС.
45-годишният биолог Александър „ Саша “ Кагански, прочут най-много с работата си по битката с рака, е паднал по долни дрехи от прозореца на 14-ти етаж на жилищна постройка. Той е имал също прободна рана по тялото си, съгласно „ Московски Комсомолец “ (МК).
 Руски учени разшифровали цялостния геном на ковид Руски учени разшифровали цялостния геном на ковид
Руски учени са съумели да дешифрират първия цялостен геном на ковид. Това оповестиха от пресслужбата на Министерството на здравеопазва...
Новината идва, откакто по-рано тази година 7 съветски пациенти с ковид са починали при " рухване от болничните прозорци ".
Припомняме, че случаите привлякоха внимание, откакто медици желаеха прокурорското им следствие. С съветският академик тези произшествия стават 8, всички без един, с съдбовен край.

Днес съветският следствен комитет откри следствие за ликвидиране на доктор Кагански. Вече има и заподзрян - арестуван е 45-годишен мъж.
 Руски академик смята пандемията като тест какво може да се случи при биологична война Руски академик смята пандемията като тест какво може да се случи при биологична война
Председателят на Научно-изследователския институт по незабавна детска хирургия и травматология Леонид Рошал оприличи пандемията с коронави...
Д-р Кагански, помощник във Владивосток, работи в Единбург от 13 години най-малко до 2017 година Той беше шеф на Центъра за геномна и регенеративна медицина към съветския Далекоизточен федерален университет във Владивосток, в изследователското съдействие с шотландския университет. MK заяви, че ученият е " разработвал ваксина против ковид " и че е умрял " при странни условия ". Докладът не дава повече детайлности за това над коя от интернационалните ваксини за Covid-19 е работил.
Той бил в Санкт Петербург, с цел да посети гробовете на свои родственици, и е отишъл да види остарелия си другар на име Игор Иванов, се споделя в известие. Полицията счита, че е имало " сборичкване ", преди Кагански да падне, се споделя в отчета.
Органите на реда проверяват събитията към гибелта му. Комитетът заяви през днешния ден, че гражданин на Санкт Петербург, на 45 години, е бил арестуван като обвинен и е намерено наказателно дело за ликвидиране след откриването на тялото " с признаци на насилствена гибел ".
Между 2005 и 2012 година той работи в Центъра за клетъчна биология „ Wellcome Trust “ към Университетав Единбург като постдокторант, а по-късно като старши теоретичен помощник. Наскоро той е получил съветска дотация за изследване на нови способи за диагностика и лекуване на злокачествени мозъчни тумори. Той бил бранител на проучванията за използването на билки и гъби като евентуално предлагащи решения при лекуване на рак. По-рано е учил и работил в Съединени американски щати. През 1991 година, когато Съюз на съветските социалистически републики се разпадна, той е първият съветски пратеник в Европейския юношески парламент. Той също по този начин е бил член на „ Young Academy of Scotland “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР