Един от най-добрите реализатори в родната Ефбет Супер Волей е

...
Един от най-добрите реализатори в родната Ефбет Супер Волей е
Коментари Харесай

Дейвид Кръстев е пред трансфер в Сърбия

Един от най-хубавите изпълнители в родната Ефбет Супер Волей е пред трансфер в Сърбия, научи Sportal.bg.

Диагоналът на Пирин (Разлог) Дейвид Кръстев напуща клуба и от новия сезон се чака да укрепи сръбския първокласен Раднички (Крагуевац).

Преговорите са на финалната права с Кръстев, който завърши 3-ти по ефикасност в България за точки приблизително на гейм - 5,03, нареждайки се след Димитър Димитров (ЦСКА) и Спас Байрев (Берое 2016).

24-годишният волейболист е първенец с Хебър от предния сезон, след което реши да премине в Пирин. Силните му игри през този сезон не останаха незабелязани и бе в полезрението и на водещи родни клубове, само че в последна сметка е предпочел да продължи кариерата си в Сърбия.

Дейвид Кръстев е третият главен волейболист, който напуща състава на Благовест Катранджиев.

Разпределителят Любомир Агонцев е към този момент част от Монтана, а централният блокировач Преслав Петков се върна в Левски София.

Напускането на Агонцев и Кръстев изправя клубното управление пред сложна обстановка да откри техни заместници, защото двамата бяха барометърът на отбора.
 Бивш национал укрепва Монтана Бивш национал укрепва Монтана
Засега единственото ново попълнение на Пирин е Радослав Попов, който се завърна от Монтана, само че той играе на поста посрещач.
 Монтана се разделя с капитана си и още играчи Монтана се разделя с капитана си и още играчи
Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР