Един от най-добрите приятели на Кристиано Роналдо - мароканския кикбоксьор

...
Един от най-добрите приятели на Кристиано Роналдо - мароканския кикбоксьор
Коментари Харесай

Приятелят на Роналдо от Мароко излиза от затвора


Един от най-хубавите другари на Кристиано Роналдо - мароканския кикбоксьор Бадр Хари ще излезе напълно скоро от пандиза. Новината е на вестник " Марка ".

32-годишният бабанка беше вкаран зад решетките през февруари тази година. Той беше наказан на две години за набези през 2011-а и 2012-а. Според представител на някогашната звезда на К-1 той няма да се върне към тренировките в скоро време.

Новината сигурно е вдигнала настроението на Роналдо, който прекарваше много време в компанията на Хари. Честите му визити в Мароко накараха злите езици да приказват, че посред им има освен това от мъжка дружба.

Междувременно шефът на най-популярната ММА организация в света UFC Дейна Уайт разгласи, че компанията влиза в бокса през 2018-а. Той е останал впечатлен от приходите, които бяха инкасирани от конфликта сред Флойд Мейуедър и Конър Макгрегър.

" Очевидно е, че сега учим боксовия бизнес и той ни интересува - показа Уайт, представен от Спортал. - Може да подпиша с няколко бойци, с цел да забележим какво ще се получи. Имаме интерес това да се случи в идната година. "
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР