Един от най-добрите полски волейболисти в историята Мариуш Влазли е

Един от най-добрите полски волейболисти в историята Мариуш Влазли е ...

Ръководството на Трефъл даде зелена светлина за трансфера на Мариуш Влазли.

Един от най-добрите полски волейболисти в историята Мариуш Влазли е все по-близо до трансфер в Трефъл (Гданск), където треньор е неговият добър приятел Михал Винярски, пише известното местно издание "Przeglad Sportowy".

През март 36-годишният опитен диагонал обяви, че след 17 години вярна служба напуска СКРА Белхатов, но веднага беше нарочен за трансфер в Трефъл. Заради  пандемията на коронавир бюджетите на повечето клубове в Полша бяха замразени, но сега от Управителният съвет на Трефъл (Гданск) дадоха "зелена светлина" за разговори с нови играчи, като първият от тях ще бъде именно Влазли.
Мариуш Влазли напуска СКРА Белхатов след 17 години, пред трансфер в Трефъл (Гданск)
"Остава последната дума. Всичко върви в правилната посока", каза самият Влазли преди дни в предаването "#7strefa" по Polsat Sport.

"Искаме да вземем Мариуш, но заради епидемията от коронавируса спряхме всички преговори за трансфери", заяви пък преди дни президентът на клуба Дариуш Гадомски.

Така че, по всичко личи, че въпреки всичко Мариуш Влазли ще се събере със своя приятел Михал Винярски в Трефъл и трансфера е просто въпрос на време.

Източник: sportal.bg