Един от най-добрите политически съветници на бившия президент Барак Обама

...
Един от най-добрите политически съветници на бившия президент Барак Обама
Коментари Харесай

Бившият съветник на Обама Дейвид Акселрод предупреждава, че ниският рейтинг на одобрение на Байдън е „много, много мрачна“ новина за кампанията

Един от най-хубавите политически съветници на някогашния президент Барак Обама предизвести в сряда, че рекордно ниският рейтинг на утвърждение на президента Байдън е „ доста, доста тъмна ” вест за акцията му за преизбиране.

Дейвид Акселрод, най-хубавият гуру на акцията на Обама, се базира на скорошно изследване на Wall Street Journal в своя подкаст „ Hacks on Tap “, което демонстрира, че единствено 37% от гласоподавателите утвърждават работата на 81-годишния президент в Овалния кабинет, с 61 % с неподходящо мнение за настоящия президент.

Същото изследване демонстрира, че някогашният президент Доналд Тръмп води пред Байдън с четири точки в пряк дуел и с шест точки с самостоятелни претенденти в микса.

„ Одобрението за работа понижа, рейтингите като цяло понижиха, множеството от сравненията с Тръмп не са положителни “, сподели Акселрод на своите съдомакини, политическия съветник Майк Мърфи и някогашния прессекретар на Белия дом Робърт Гибс. „ Това, за което се тормозя, момчета, от позиция на Байдъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР