Един от най-добрите ни мотоциклетисти Мартин Чой трябваше да стартира

...
Един от най-добрите ни мотоциклетисти Мартин Чой трябваше да стартира
Коментари Харесай

Живот на две скорости: Мартин Чой в очакване на световния рестарт

Един от най-хубавите ни мотоциклетисти Мартин Чой трябваше да започва в Европейския шампионат в Гърция, само че пандемията отсрочи надпреварата за ноември. Сега Чой поддържа спортната си форма с тренировки съгласно разпоредбите.

"Моите близки и познати се обръщат към мен с фамилното ми име. Имам корейски корени, моят дядо е от Корея и мисля, че си проличава. Таекуондото беше спортът, който ме построи в детските ми години. Тренирал съм няколко месеца в Корея и имам първи дан. Това обаче не беше моят спорт, тъй като желаех да се занимавам с мотоспорт ", сподели Чой в ефира на Събуди се в ефира на NOVA.

"Успях да се приготвям с дребни мотори, които са много потребни за състезателите, тъй като успяваш да държиш някаква форма. Този тип спорт е извънредно безценен и бюджетът за надпреварите от календара варира от 250 000 до 300 000 евро ", прибавя Мартин.

Разказва, че неговият татко е индивидът, поради който продължава да прави всичко и постоянно ще му бъде признателен.

"Нужен е гений и труд. Трябва да си толерантен, тъй като триумфите не идват незабавно. Мисля, че опитът, който имам, ми разрешава да знам до каква степен доближават силите ми. През годините разбрах, че имам едно огромно качество и то е мощната душeвност ", споделя още мотоциклетистът.

Вижте повече във видеото
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР