Един от най-добрите ни играчи в света на Counter-Strike Цветелин

...
Един от най-добрите ни играчи в света на Counter-Strike Цветелин
Коментари Харесай

Цветелин CeRq Димитров няма право на грешка

Един от най-хубавите ни играчи в света на Counter-Strike Цветелин " CeRq " Димитров и Evil Geniuses през днешния ден се изправят против Gen.G в доста основен конфликт oт група " А " на ESL One: Road to Rio. Съставът на Цветелин Димитров има две победи от четири мача и изостава с три точки от водача Gen.G, който пък започва извънредно добре, само че в последния мач позволи много неточности, които бяха осъдени от Cloud 9. Очакванията са през днешния ден опитът и класата да донесат триумфа на EG, който е при коефициент 1.45 в efbet .

Втората прогноза е още веднъж от група " А " на шампионата, където 100 Тhieves излиза против Cloud 9. " Крадците " oстанаха без своя треньор Александър " kassad " Трифунович, който изненадващо напусна. Toва обаче не би трябвало да попречи на отбора да завоюва конфликта. Крайният триумф за 100 Тhieves е при коефициент 1.50 в efbet .

За край ще погледнем към борбата от Pushka League сред Hellraisers и VP.Prodigy. Tук има неоспорим любимец в лицето на геймърите от Hellraisers, които вършат необикновен шампионат до този миг. Те газят всичко по пътя си, като е малко евентуално през днешния ден да сбъркат против тим, който е надалеч тяхната класа. Прогнозата е триумф за Hellraisers при коефициент 1.60 в efbet .

Източник: prognozi.efbet.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР