Един от най-добрите начини да получите красив тен тип целуната

...
Един от най-добрите начини да получите красив тен тип целуната
Коментари Харесай

Всички ме питат как поддържам такъв прекрасен тен! Моята тайна е в това масло!

Един от най-хубавите способи да получите хубав загар вид " целуната от слънцето " кожа е последователно и рационално да се излагате на слънце и да се насладите на абсорбцията на витамин D.

Разбира се, преди да се хвърлите на тези масла, би трябвало да се погрижите за няколко неща, или в противоположен случай ще " си спечелите " изгаряния, обелена кожа и несиметричен загар. А, да не приказваме за вредата от такова излагане на слънце.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ ВАЖНИ И ЦЕННИ СЪВЕТИ И НОВИНИ САМО В НАЙ-ПОЛЕЗНИЯ ЗДРАВЕН САЙТ ZDRAVE.TO

Слънчевите бани с натурални масла са най-здравословния вид, само че би трябвало да спазвате главните правила, като да вземем за пример отбягване на слънцето в следобедните часове, нанасяне на защитно крем, ободрителен крем, хидратация... За кожата е по-лесно и по-добре да получи мрачен колорит, след една добра подготовка. Пилингите тук са основни.

Преди да нанесете някое до тези масла, кожата би трябвало да бъде изцяло чиста, с цел да може маслото да работи.

Препоръчват се единствено 10 - 15 минути слънчеви бани за всяка страна на тялото. Започнете последователно, а изключително бъдете деликатни, в случай че имате бледен загар. Изчакайте първо да получите първият тен и тогава започнете с маслата.

Едно от най-хубавите масла за бързо потъмняване несъмнено е маслото от лешник. Съдържа витамин Е и добре попива в кожата.

Кокосовото масло най-вече се предлага на тези с сензитивна кожа, които желаят по-бързо да получат бронзов загар.

Известно ни е, несъмнено, че зехтинът добре работи, когато става въпрос за по-бързо темнеене. Новият супер трик е да смесите с малко сок от моркови за мрачен загар и настойка от йод, с цел да предотвратите възможни изгаряния.

Масло от авокадо се предлага на тези със суха кожа, до момента в който масло от пшеничен зародиш може да облекчи следствията от слънчевите бани като бръчките, линиите на кожата или проблеми с пигментацията.

Екстракти от зелен чай са най-хубавите за попречване на изгаряния от слънцето. Омекотяват кожата и защищават от нездравословните UV лъчи.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР