Един от най-добрите лондонски пластични хирурзи разкри тайната на идеалната

...
Един от най-добрите лондонски пластични хирурзи разкри тайната на идеалната
Коментари Харесай

Английски хирург определи идеалната форма на устните и тя е...

Един от най-хубавите лондонски пластични хирурзи разкри тайната на идеалната форма на устните, оповестява Independent. Джулиан Де Силва има вяра, че устните на американската певица Тейлър Суифт са най-близо до съвършенството. " Тейлър има превъзходни устни с извивки, за които толкоз доста дами мечтаят ", добави той.

Той изясни, че устните стартират да губят естествената си компактност след 28 години заради намаляването на наличието на колаген и хиалуронова киселина. Според него, отводът от цигарите и по-малкото време под слънчева светлина, оказват помощ за забавянето на този развой.

Според статистическото изследване, извършено в Journal of Cranio-Maxillofacial Surgery, формата на устата се смята за идеална, когато горната и долната джука са безусловно симетрични. От интервюираните бе поискано да изберат най-хубавото съответствие в своето мнение и 60% гласоподаваха за съответствие 1:1.

През март Юлиан Де Силва дефинира, че Мегън Маркъл е най-привлекателната жена в кралското семейство. Той проучва структурата на лицето на 36-годишната Маркъл, херцогинята на Кеймбридж, Зара Филипс, принцеса Беатрис и принцеса Йожени в сходство с правилата на " златното сечение ". Пропорциите на булката принц Хари получиха 87,4%. На второ място отиде на Кейт Мидълтън, спечелвайки 86,8%, а трета позиция зае лицето на Зара Филипс с 81.6%.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР