Един от най-добрите кулинари в света е българин и ще

...
Един от най-добрите кулинари в света е българин и ще
Коментари Харесай

Готвач от световно ниво със специално предизвикателство в Мастършеф

Един от най-хубавите кулинари в света е българин и ще бъде посетител в новия сезон на " Мастършеф " по bTV. Той ще съобщи уменията си на занимание готвачите в специфичен майсторски клас.

Шеф Емил Минев е управлявал заведения за хранене по целия свят, отличени със звезди " Мишлен " за висши достижения в кулинарното изкуство. Той ръководи и преподава в влиятелната академия " Льо Кордон Бльо ".

Шеф Минев е подготвил за участниците в четвъртия сезон на " Мастършеф " особено предизвикателство, обвързвано с риба, наречена " морски демон ".  " Майсторският клас ще е към тази риба, която макар че не наподобява толкоз добре, участниците ще би трябвало да я трансфорат в един шедьовър, в едно ядене. Всеки един участник би трябвало да е изобретателен, би трябвало да има пристрастеност за готвене, би трябвало да има голямо предпочитание, би трябвало да е въоръжен с огромно самообладание ”, споделя той.

А кой ще грабне огромната премия от 100 000 лв. и курс в международната академия " Льо Кордон Бльо " в Лондон, ще забележим напълно скоро в " Мастършеф ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР