Един от най-добрите италиански тенисисти Фабио Фонини обяви, че ще

...
Един от най-добрите италиански тенисисти Фабио Фонини обяви, че ще
Коментари Харесай

Фонини с тревожно разкритие

Един от най-хубавите италиански тенисисти Фабио Фонини разгласи, че ще се подложи на интервенция и на двата глезена. 33-годишният италианец, №11 в света сега, разкри, че от известно време страда от непрекъснати проблеми с глезените и ще употребява паузата поради пандемията от ковид, с цел да се подложи на артроскопия още през днешния ден.

" Левият гален ми основава проблеми в последните три години и половина ", написа в Instagram брачният партньор на някогашната шампионка на US Open Флавия Пенета, добавяйки: " В последните две години и десният гален също стартира да се обажда. Надявах се, че проблемите ще изчезнат след двата месеца насилствена пауза, само че когато възобнових тренировки, те още веднъж си бяха там ".

View this post on Instagram
A post shared by Fabio Fognini (@fabiofogna) on May 30, 2020 at 1:06am PDT

" След медицински проучвания и дълга полемика, взех решение да се подложа на артроскопия и на двата глезена. Вярвам, че това е вярното решение до момента в който турът продължава да се намира в насилствена пауза. Операцията ще бъде през днешния ден в Италия. Нямам самообладание да играя още веднъж! Зная, че ще ме подкрепите. Голяма прегръдка за всички ви!”, показа още Фонини, обръщайки се към почитателите си.

Артроскопията е изцяло стерилна процедура, при която посредством пряк зрителен надзор се основава опция за диагностика и оперативно лекуване на ставите на рамо, коляно, китка и гален. Основна цел на артроскопията е точно диагностика и лекуване на вътреставни контузии - скъсване на хрущял, връзки, сухожилия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР