Един от най-добрите и уважавани уролози в Бургаска област -

...
Един от най-добрите и уважавани уролози в Бургаска област -
Коментари Харесай

К-19 уби един от най-добрите ни уролози

Един от най-хубавите и уважавани уролози в Бургаска област - доктор Владимир Николов загуби борбата с COVID-19. За кончината на блестящия експерт, който след няколко дни щеше да навърши 60 година, оповестиха неговите сътрудници от МБАЛ Life Hospital, съобщи Флагман.

През последните дни положението на доктор Николов е било извънредно влошено, бил е на командно дишане. Въпреки напъните на медиците, той не съумява да се възвърне и губи борбата с жестокия вирус.

„ Кончината му е огромна загуба, както за болничното заведение, по този начин и за пациентите. Той беше ослепителен експерт и прелестен човек”, показаха от Life Hospital.

Д-р Николов е измежду най-търсените лекари в цялата област. Възпитаник е на Английската гимназия "Гео Милев " в Бургас, приключва Медицина през 1988 година във ВМА Варна. Придобива компетентност Урология през 1993г.

Работи в региона на Детската урология, Онко- урология, Ендо-урология със трансуретрална хирургия, Андрология, Спешна урология. Сертифициран и с дълготраен опит в региона на Мини-инванзивната урология, в частност семи-ригидни и флексибилни уретерореноскопии с лазерна литотрипсия. Той е част от екипа на Лайф Хоспитал от 2008г

Д-р Николов е умрял часове преди настъпването на Нова година. Опелото му е през днешния ден, 2-ри януари, от 14 ч. на Бургаските гробища.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР