Един от най-добрите художници на България - Николай Янакиев, поднесе

...
Един от най-добрите художници на България - Николай Янакиев, поднесе
Коментари Харесай

Гимнастички от Левски Триадица получиха картини от художника Николай Янакиев

Един от най-хубавите художници на България - Николай Янакиев, сервира специфична изненада към най-титулованите гимнастички на клуб "Левски Триадица ". Специално нарисувана картина-пъзел беше разграничена на 10 части сред грациите.

С пожеланието скоро пандемията да отмине и девойките да се върнат към естествените за тях тренировки и надпревари се обърна огромният художник към девойките. "Сигурен съм, че тогава ще имате нови и все по-големи триумфи ", добави Янакиев.

От своя страна те му сервираха топка с подписи. В залата участваха и някои от най-малките очаквания на клуба, които получиха по един дребен сувенир от огромните шампионки, който да им припомня, че най-важното в спорта е постоянството.

Картини получиха: Боряна Калейн, Лаура Траатс, Мадлен Радуканова - медалистки от международни и европейски шампионати, Вая Драганова, Христина Първанова, Виктория Георгиева, Мила Янакиева - национални състезателки и златни медалистки от Дело за оперативна проверка, Елена Георгиева - златна медалистка от Дело за оперативна проверка, Биляна Везирска - държавна шампионка в категория "А " и Жана Пенчева - бронзова медалистка в категория "Елит " ДМВ и национална състезателка за 2021 г.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР