Един от най-добрите германски тенисисти - Александър Зверев, може би

...
Един от най-добрите германски тенисисти - Александър Зверев, може би
Коментари Харесай

Александър Зверев преболедувал коронавируса?

Един от най-хубавите немски тенисисти - Александър Зверев, може би е преболедувал ковид. Това показа самият той пред локалния Eurosport . Според Зверев се е случило в края на предходната и началото на тази година, когато е бил в Австралия.

" Кашлях може би цялостен месец. Беше малко преди и малко след Нова година. Може да съм пипнал вируса в Китай, където в края на предходната година играх показателен мач против Федерер. По това време обаче за ковид не се знаеше съвсем нищо. Имаше нощи, в които кашлях цели 5-6 часа, а в два дни бях и с висока температура ", споделя Зверев в " Инстаграм " изявление за един от водещите на шоу програмата - Оливер Похер.

В дните към мача с Федерер в Китай, Зверев бил дружно с приятелката си Бренда Патеа. " Тя също имаше сходни признаци ", прибавя тенисистът.

Зверев споделя също, че се е почувствал по-добре след Нова година, само че не може да твърди сигурно, че всичко това не е било причина за слабото му показване с тима на Германия по време на АТР Cup в Австралия. Тенисистът не знае дали в действителност е прекарал болестта, тъй като тогава не си е правил проби, а и след това, на Australian Open, игра добре и стигна до полуфиналите.

Сега, когато в целия свят тенис шампионатите са прекъснати, Зверев се намира в Маями (САЩ), където съблюдава изискванията по обществената изолираност.

22-годишният тенисист споделя, че в Монако, където има апартамент, е можел да излиза единствено за към час на открито, до момента в който в този момент разполага с повече шир за бягане и поддържане на форма. Липсва му само неговата другарка Бренда, защото е самичък в Щатите.
View this post on Instagram
Happy Valentine’s Day. Hope everyone can find the person that they are happiest with because I did

A post shared by Alexander Zverev (@alexzverev123) on Feb 14, 2020 at 2:24am PST

bTV приканва: останете си у дома!
Последни Най-четени Тренировка с баща (ВИДЕО) Необичаен посетител: Мечка се разхожда в дряновски села от седмица Карантина и хигиена на душeвността: Как да прилагаме разпоредбите креативен Митрополит Антоний: БПЦ поучава хората да останат по домовете си на Великден Нов привет за медиците в Италия от полицията и пожарната 48-годишна жена с COVID-19 е умряла в „ Пирогов “ Борисов: Поправките в Закона за енергетиката не се вършат от Теменужка Петкова Да „ хакнеш “ ковид: Шеф Силвена Роу дава потребни препоръки с какво да се храним " Армейска " подготовка в гараж В изискванията на зараза: Лекари напущат болничното заведение в Гоце Делчев Виж още последни Бащата на президента Румен Радев е умрял Борисов: Ще извадя депутатите на ГЕРБ от парламентa, в случай че президентът наложи несъгласие Броят на умрелите от COVID-19 у нас към този момент е 14 Радев: Мизерията не е избавление от вируса Първи случай на COVID-19 във Враца, общо инфектираните у нас са 498 31-годишен българин е умрял от ковид в Лондон Българска социалистическа партия и Вътрешна македонска революционна организация упорстват изключителното състояние да е до 30 април Скандал в Народното събрание: Марешки назова народен представител от Българска социалистическа партия „ урод “ В епицентъра на пандемията: Италианско село без нито един инфектиран На първо четене: Извънредното състояние се удължава до 13 май Виж още най-четени if( typeof googletagAdSlots[`medium_rectangle_300x250_second`]!= " undefined " && typeof googletagAdSlots[`medium_rectangle_300x250_second`]!= " undefined "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР