Един от най-добрите футболисти на Янтра (Габрово) Тони Иванов преподписа

...
Един от най-добрите футболисти на Янтра (Габрово) Тони Иванов преподписа
Коментари Харесай

Славия удължи наема на крило

Един от най-хубавите футболисти на Янтра (Габрово) Тони Иванов преподписа с клуба до края на сезона.

Крилото играе чартърен от Славия, само че договорът му бе до края на календарната година, като той го удължи с още шет месеца.

" Чудесна вест за последователите на Янтра. Един от любимците на габровските почитатели - Тони Иванов, остава в състава на Сашо Ангелов до края на шампионата. Атакуващият полузащитник беше преотстъпен на габровския отбор от Славия за есента и оставането му в тима за втората част от шампионата не беше несъмнено.
 Костадин Гаджалов и Симеон Чатов се подложиха на интервенции
Костадин Гаджалов и Симеон Чатов се подложиха на интервенции

И двамата бранители получиха неприятни контузии

След края на първия полусезон обаче Иванов приключи взаимоотношенията си белия клуб и подписа контракт с Янтра до края на шампионата. На процедура Янтра е тимът, с който Тони Иванов има най-вече мачове в професионалния футбол досега - 41 с 3481 игрови минути. Реализирал е два гола и има четири асистенции със зелено-бялата фланелка. Преди това е носил екипите на Славия и Етър в Първа лига и на Лудогорец-2, Локомотив (Горна Оряховица) и ЦСКА 1948 (София) във Втора лига. Играл е и за националните гарнитури U17 и U19, като и с двата набора е взел участие в европейски квалификации ", написаха от Янтра на уеб страницата си.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР