Един от най-добрите футболисти на Ботев (Враца) - Валентин Илиев,

...
Един от най-добрите футболисти на Ботев (Враца) - Валентин Илиев,
Коментари Харесай

Валентин Илиев пред завръщане в Ботев

Един от най-хубавите футболисти на Ботев (Враца) - Валентин Илиев, се завръща в родния си клуб, осведоми " Конкурент ".

Информацията към момента не е доказана публично от управата на елитния тим, само че на стадион " Христо Ботев " към този момент са известени да приготвят още една екипировка за помощник-треньор.

По всяка възможност Илиев ще се включи в следобедното занятие на тима в сряда.

Синът на футболната легенда на врачани Илия Вълов е роден на 11 юли 1980 година в Кнежа. Юношата на Ботев е един от най-обичаните играчи във Враца, по тази причина се чака привличането му в екипа на Тони Здравков да е сериозен позитив в измененията, които управлението на клуба прави.

 Валентин Илиев гостува в @@@

Кариерата на Вальо след Ботев минава в украинския Металург (Запорожие), където е трансфериран за 40 000 $ през 2002 година От 2004 до 2008 година е част от ЦСКА, в чиито фолклор влиза със сърцатата си игра. После играе в съветския Терек (Грозни), румънските Стяуа и Университатя (Крайова), украинския Волин (Луцк) и още веднъж се завръща в ЦСКА. После е заставен да напусне " алените ".

От 2016 до 2018 година е старши-треньор на ЦСКА 1948, който повежда от долните дивизии към Втора лига. За последно беше помощник-треньор в Университатя.

Има 23 мача за националния тим, за клубните си тимове е излизал в 312 мача и е отбелязал 32 гола.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР