Един от най-добрите дерматолози у нас д-р Снежана Манджукова изгрява

...
Един от най-добрите дерматолози у нас д-р Снежана Манджукова изгрява
Коментари Харесай

Д-р Снежана Манджукова изгрява на новия брой на списание Beauty Woman

Един от най-хубавите кожни лекари у нас доктор Снежана Манджукова изгрява на новия брой на списание Beauty Woman. "При контурирането на разположение, доста значим за постигането на дългогодишен резултат, е салдото сред здравословния режим на живот и хранене, вътрешния мир, както и позитивното виждане за света. ", споделя тя. В по-зряла възраст постоянно се следи една смяна в долната трета на лицето, присъща за нашите географски ширини. Медицината в нашите региони стартира доста усърдно да търси способи за да се спести оперативната интервенция, която е по-трудно налична, по-болезнена и с по-дълъг оздравителен интервал.
Нашето лице е синхрон и съразмерно съответствие сред всички свои елементи. Всеки човек е основан със своята неповторима хубост и лъчение. Много от пациентите не виждат главния проблем, а се концентрират в дребно несъвършенство по своето лице. Именно тук идва ролята на експерта, който посредством потребление на верния метод, доста внимателно да посъветва и насочи пациента.
За да реализира цялостна естетична визия и да забави процесите на стареене, доктор Манджукова прави процедурата контуриране на разположение, с което подмладява и възстановява свежия тип на кожата на пациента. Не предлага внезапните промени, а по-скоро изтриване следите от настъпилите с възрастта промени, като разпределяне на кожата и струпване на количеството лой в тъканите.
Революционният артикул, който употребява при осъществяване на face contour, съдържа:

✔️ дезоксихолиева киселина - разтваря мазнините в дълбочина
✔️ див кестен - има противовъзпалителен резултат и оказва помощ за бързо унищожаване на оттока
✔️ полски хвощ - съдържа флавоноиди и силикон, стяга изцяло кожата
✔️гинко билоба - мощен антиоксидант, свобождава кожата от увреждането на свободните радикали

Клиниката на доктор Манджукова се споделя Belle Femme и се намира на бул. "Черни връх " 77 в София. тел. +359 882 265 599
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР