Един от най-добрите чужденци на ЦСКА-София - Брадли Мазику, е

...
Един от най-добрите чужденци на ЦСКА-София - Брадли Мазику, е
Коментари Харесай

Клуб от Франция посяга към Мазику

Един от най-хубавите чужденци на ЦСКА-София - Брадли Мазику, е попаднал в трансферните проекти на Троа. Юношата на Лориан и национал на Конго е на челно място в трансферния лист на френския тим.

Има обаче сериозен проблем, от който зависи договорката. Троа приключи на 4-ото място в Лига 2, преди сезонът във Франция да бъде пресечен прибързано. Отборът обаче бе единствено на 2 точки от третия Ланс, който влезе непосредствено в Лига 1. Троа, Аячо и Клермон желаеха правото да играят бараж за влизане в елита, само че подобен им бе отхвърлен от Лигата и Олимпийския комитет. Трите клуба обаче ще търсят правата си в съда. При триумф и вероятно влизане в Лига 1, Троа сигурно ще притегли футболиста на ЦСКА-София.

Мазику дойде на " Армията " в края на предишното лято и съвсем незабавно се наложи като титуляр. Французинът с африкански корени е еднообразно добър и в отбрана и в офанзива, което го подрежда измежду най-качествените чужденци в efbet Лига. Актуалната му цена съгласно профилирания уебсайт transfermarkt.de е 600 хиляди евро, само че единствено преди два месеца той е коствал 750 хиляди евро, като сумата е тръгнала надолу поради пандемията от ковид. ЦСКА-София мъчно ще спре играча при оферта от първокласен френски клуб, само че " алените " ще опитат да измъкнат оптимално огромна сума за правата му. При това състояние пък Жеферсон ще остане на " Армията ".

" Меридиан мач "

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР