Един от най-добрите български треньори по волейбол Пламен Константинов гостува

...
Един от най-добрите български треньори по волейбол Пламен Константинов гостува
Коментари Харесай

Пламен пред Sportal.bg: В Зенит трябва да са щастливи от среброто

Един от най-хубавите български треньори по волейбол Пламен Константинов гостува във волейболното предаване на Sportal TV и Sportal.bg - Block Out .
 Пламен Константинов в Block Out: България щеше да е европейски първенец със Соколов, Казийски и Скримов
Бившият селекционер на България приказва за метода, по който изведе Локомотив (Новосибирск) до шампионската купа на Русия.
 Пламен Константинов в студиото на Спортал @@@

“Играхме непрекъснато на положително равнище. Привлякохме верните състезатели на верните позиции. Това на процедура бе 30% от триумфа през сезона. На пръв взор в профил тимът ни не е изглеждал супер мощ, само че истината е, че ние играхме доста уравновесен волейбол с съвсем никакви спадове, като се изключи един дребен интервал от 20 дни, в който ни се натрупаха четири-пет травми по едно и също време. Това беше силата на тима. Имахме дълга аварийна пейка и всеки, който влезеше в игра помагаше и се включваше в множеството случаи отлично”, съобщи Пламен Константинов особено в излъчените Block Out на Sportal TV и Sportal.bg.

“В Русия одобриха класирането, отново имаше мнения, че в последна сметка можело и да не се афишира първенец и така нататък От наша позиция, че на практика ние изиграхме 43 публични мача, дружно с европейските купи, Купата на Русия и шампионата. Не мога да се съглася, че поради оставащите 4 мача, би трябвало да зачеркнем 43 изиграни, в които изрично от първия до последния ден ние бяхме първи. Така от 14 клуба, 13 на практика одобриха, че това е класирането в шампионата. Стигна се до решението да не се играе финалната шестица, на която ние също трябваше да сме домакини, като спечелили постоянния сезон”, добави Пламен Константинов.

View this post on Instagram
Лучшим тренером Мужскои волеибольнои Суперлиги Париматч по итогам сезона 2020 болельщики признали Пламена Константинова Болгарскии експерт привел @lokovolley.ru к золотым медалям чемпионата страны Поздравляем с победои

A post shared by volley_ru (@volley_ru) on May 19, 2020 at 2:18am PDT

“На процедура от Зенит (Казан) би трябвало да са щастливи от среброто, което завоюваха. Суперлигата на Русия бе прекъсната, тъй като техният волейболист Ървин Нгапет даде позитивна проба за ковид. Защо, по дяволите, би трябвало да пуснеш един от най-хубавите си волейболисти за 3 дни да отиде във Франция, когато по това време там болестта набираше скорост и бе прекомерно действително да се заразиш? На процедура даже и да се бе играл шампионата от “Финалната шестица” в Новосибирск, който даже трябваше да се организира по-рано, то Зенит щеше да играе без Нгапет. А Зенит без Нгапет, сигурно нямаше да е този боеспособен състав, който да прегази всички във финалите. В Зенит могат да са удовлетворени от сребърните медали”, безапелационен бе старши треньорът на Локомотив (Новосибирск) в излъчените Block Out на Sportal TV и Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР