Един от най-добрите български ММА бойци Георги Валентинов, за първи

...
Един от най-добрите български ММА бойци Георги Валентинов, за първи
Коментари Харесай

Георги Валентинов: Благодаря на палячото и смешник Благой, че ме отърва от Златка!

Един от най-хубавите български ММА бойци Георги Валентинов, за първи път споделя за откровените си усеща към Златка Райкова, с която се разделиха напролет. Блондинката сега е държанка на Благой Георгиев, а двамата станаха най-обсъждана двойка с изцепките си в „ Биг Брадър “.

Благой разкрива, че не гледа шоуто, само че от другари схваща какво се случва в къщата.

„ Не всеки се интересува от пикантното. Обаждат ми се хора. Информират ме какво се случва. Благодарен съм на Господ и на този палячо Благой, че ме отърва от това нещо. Ще подвигна прием или ще върша курбан всяка година на тази дата, когато предложих годеж на Златка, по тази причина, че съм се отървал‘, споделя Георги пред „ България Днес “.

Той счита, че Златка го е предала по много противен метод след 5-годишна връзка и споделя, че от самото начало е била вълк в овча кожа.

„ Няма по какъв начин да скрия, че съм я обичал . Било ми е хубаво с този човек. Затова съм стоял толкоз дълго време до нея. Принципно се разделихме обикновено. Това е самата истина “.

Валентинов отхвърля да е бил другар с Джизъса.

„ Просто влезе в нашата компания инцидентно. За мен и двамата са потънали кораби. Най-голямото наказване за тях ще бъде да ги направя очевидци на моите триумфи “, отсича боецът.

Решението за раздялата взел Георги . Поздравявал я досега, в който схванал, че има връзки с Благой.

„ Тя действително почисти своето минало около мен. Приеха я в обществото по различен метод. Като жена направила смяна в живота си. Оказа се, че всичко е спектакъл. Сега демонстрира същинския си облик. Както и Благой. Двамата имат построен подправен  образ. Затова в “Биг Брадър “ цяла България ще види какъв брой костват и какво съставляват “, безапелационен е Георги Валентинов.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР